netts

Abstinens av musik live

Kategori: Musik

Jag tycker det är för tillfället mycket tråkigt att inte kunna gå på någon konsert. Jag saknar att kunna få höra musik live från någon grupp eller artist man tycker om. Jag saknar den känslan under och efter konsert som man brukar kunna få. Man kan kanske kalla detta för abstinens. Jag har sett fram emot konserter på Gröna lund och så blir de tvungna att boka om de i Maj, suck lite tråkigt och jobbigt tycker jag, men man har väl inget direkt val till detta.

Crucified Barbara på skogsröjet året innan de la ner bandet
Jerry Williams sommaren 2017 Socitetsparken i Norrtälje
Volbeat

Fin i Gustav II Adolfs Park i Norrtälje

Kategori: Norrtälje

Två fina träd med Rosa blommor, blommar förfullt. Jag tog dessa två bilder igår. Vid två olika tillfällen. 
 

Grävling på besök

Kategori: Djur i Sverige

Det kom en grävling på besök i närheten av fågelbordet som mina föräldrar har utanför sitt köksfönster. Antagligen på jakt efter något att äta ssom fanns där på marken. Den såg lite nyvaken och seg ut och lite lätt förvirrad. 
Det verkade som den inte visst riktig var den skulle ta vägen. Men den lommade vidare mot vedboden och försvann bakom dem, sedan vidare över grannes tomt och bortåt. 
Hoppas det finner ett tryckt, lugnt och säkert ställe för sig. Den var riktigt fin och såg frisk ut. Hoppas den får en bra sommar. Det var en liten överraskning att se den men jag tyckte bara att det var kul att få se den.