netts

Norrtälje IK - Lidingö Vikings träningsmatch

Kategori: Ishockey

Detta är division 3 och och det var en bra match detta också. Det blev 5 - 5. De tog beslutet att inte köra någon övertid eller så.
Lidingö hade lite otur med en av sina spelare. Han fick en skada i första perioden som gjorde att han inte kunde fortsätta att spela. Under andra perioden så syntes han inte till men stod i båset under sista perioden men det syntes lång väg hur ont han hade. Så jag hoppas att det fixar sig för honom och att han fick den hjälp han behövde med den axeln.
 

Almtuna - Vita Hästen

Kategori: Ishockey

På torsdagen var killen och jag iväg till Uppsala och gränby Hallen och tittade på matchen mellan Almtuna och vita hästen. En riktigt bra och spännande match var det faktiskt.
Men själva hallen var inte den bästa. Den var knappt så det skulle ha passat för en Div 1 match och nu var det en Allsvensk ishockeymatch som hölls på denna Arena. Dessutom var det en öppen arena. Men som  tur var hände inget mellan fansen inget bråk eller nåt sånt. Skönt det i alla fall.
 
Jag tycker det är  jättekul att få komma iväg på sådana här saker. Riktigt kul.

Fredagen

Kategori:

I fredags var man ner med killen till pun hörnet och hade en trevlig kväll med att träffa folk och lyssna på irländsk musik. Framfört av det lokala bandet Rum Diet.
 
En riktigt trevlig kväll.

Frölunda - Briacon på tv i går/Örebro mot IFk Göteborg i Fotboll

Kategori: Ishockey

Jag såg på Frölunda i går när de spelade hemma i Scandinawium mot franska laget Briacon. Jag tycker att det var en bra och intressant match. De vann med 6 - 2. Kul. Det var i chl. Jag är glad att jag nu kan se på deras matcher på tv. Min önskan är egentligen är att få se dem på Scandinavium i Göteborg. Men har för det första inte råd med att åka dit. För det andra är det ju en bit att åka till Göteborg också.
 
Jag är inte så jätte intresserad av fotboll men jag håller på IFK Göteborg och jag såg första halvlek av deras match innan hockeyn och det var intressant.
Örebro - Ifk Göteborg 3 - 4.
Det vart rätt målrikt för att vara en fotbollsmatch tycker jag.
 
Kul för Göteborg. Vinst både i hockey och fotboll.

Södertälje Vita Hästen

Kategori: Ishockey

Igår var vi till AXA sport center/Scaniarinken i Södertälje och kollade på ishockeu match mellan Södertälje - Vita Hästen. Tyvärr förlorade Hästen med 2 - 3. Men det vat en bra och spännande match. Jag ångrade inte alls att vi åkte! 
 
Vi åt på vägen hem på Max i Solna och det  behövdes verkligen och gott var det med. Riktigt nöjd med kvällen faktiskt! En trevlig kväll! 

Val och hockey

Kategori: Ishockey

Vi åkte och röstade så fort vi hade vart hem med vår paktning från Norrköping och det gick fort att fixa. Man känner sig nöjd med att man var och röstade i alla fall. 
 
Sen åkte vi upp till Contigahallen och kollade på när Nik spelade mot Järfälla. En träningsmatch. Men tyvärr förlorade Nik mot Järfälla med 3 - 5. Men det var en riktigt intressant match tycker jag.
 
Sen efter hcokeyn när man både ätit middag och duschat var man helt färdig. Hänt mycket under helgen. Det var en väldigt trevlig helg faktiskt. Jag är riktigt nöjd.

Norrköping

Kategori: Resor

I lördags var det först kusn/släkts träff med killens pappas sida!! Det var jättetrevligt och god mat!!
 
Sen var vi på ishockey Vita Hästen Malmö Redhawks där hästen vann med 2 - 1 efter förlägning!
 
 
Det var riktigt trevligt att även få träffa vännerna man har bor där! Så jättetrevligt det var! 
 
Vi var hemma strax före fem och haft en bra helg !

Norrtälje ik - Mariehamn

Kategori: Ishockey

Tyvärr förlorade NIK i söndags mot MARIEHAMN med 2 - 4. Lite besviken men kul samtidigt. Fast det endast är träningsmatch.

Norrtälje ik - Österåker ik

Kategori: Ishockey

I Söndags 31 augusti hade Norrtälje ik sin första träninggsmatch för säsongen 14/15. De spelade mot Österåker ik och NIK vann med 4 - 3. 
 
Matchen spelades i Contigahallen och publiksiffran var på 115. 
 
Hockeyabstinensen stillades lite grann! Matchen var mycket intressant och spännande! 
 
Jag längtar till nu på söndag då nästa hemmaträningsmatch är och får se hur det går!