netts

Lokala Valdebatten i Norrtälje

Kategori: Ishockey

I går onsdag den 29 augusti så var det valdebatten på Norrtälje stadsbibliotek mellan de 9 olika partierna som sitter i Norrtälje kommunfullmäktige. Det var intressant och spännande. Deras svaga punkter där det hettade till var parkeringshus och äldreboende.
Inga stora tjafs bara lite små gnabb mest mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Och den från Kristendemokraterna var mest förvirrad. Vart bara helt slut igår. Det var en del att ta in och fördela men visste redan innan vad jag ska rösta på men intressant att höra vad de andra hade att säga. 😊 


Parken Zoo augusti 2018

Kategori: Djurpark/Museeum

Min pojkvän och jag var till parken Zoo igår. Det var en trevlig dag.
Det var bra väder förutom att de kom två små skurar men inget som störde. 
Vi kollade runt på alla djuren. På bilden ovan är det en Sumatra tiger. 😊. 
Bilden ovanför är det en Röd Panda. 
Rödbukad Lemur 
Ringsvansad Lemur. 

Bilderna på marsvinen här ovanför var på Lilla Zoo. Riktigt små söta gnagare. 😊. 

Sen kartan över djurparken som får avsluta detta inlägget. Hade en toppen lördag på djurparken. Man var lite slut efter dagen men det gör inget, det tar man när man haft en sådan bra dag. 😊. 

Träningsmatch för Norrtälje.

Kategori: Ishockey

Norrtälje ik mötte Arlanda Wings J 20 ikväll det såg bra ut resultatmässigt men det ändrades i tredje perioden.

 De kämpa på bra men resultatet blev 5 - 6 tyvärr i den första träningsmatchen. Jag är inte så besviken jag tycker att de gjorde bra i från sig.


Roslagens pride 2018

Kategori: Evenemang

Jag var i socitetsparken i Norrtälje idag, det var pridefest och pridparad. Jag ville visa att jag stöttar dem. Det var en riktigt trevlig dag. Jag gick med i paraden, som var hur trevlig som helst.
\n
 
\n
Det var första gången som jag gick med i en parad men det var inte sista gången. Festligheterna nere i parken både före och efter paraden var riktigt trevliga. Lite olika aktiviteter och uppträddanden. 

Några musikuppträdanden var det och så klart så var Tony Irving där också. Han bor ju här i Norrtälje. Han var rolig och bra. Det lilla jag hörde.
\n
 
\n
Det var supertrevligt men jag är helt slut och trött. Men det är på det där bra sättet. Jag har haft en bra dag. Ja gick med vänsterpartiet i paraden. Trevligt att inte gå själv.

Freedom call på Skogsröjet 2018

Kategori: Musik

De är otroligt bra live. Jag fastnade vid dem och deras musik första gången gången jag hö de live.
De var riktigt bra denna gång Live också. Otroligt bra. Underbar energi på scenen båda gångerna. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Men fler gånger hoppas jag kunna se dem igen. 

Hammerfall på Skogsröjet 2018

Kategori: Musik

I Fredags vid 21.20 gick Hammerfall på scenen på skogsröjet och spelade över en timme. Detta var i en lyckans rus. Jag var så j-vla glad att de speladw. Jag hade sett fram emot detta så länge.

Jag var som berusad fast av musik och inte av alkohol. 😊 Jag var så jätte glad att se och höra ett av favoritbandet live. Helt otroligt fantastiskt bra. 😊. Svårt att hitta rätt ord men riktigt j-vla glad var jag i alla fall. 😊. 



Skogsröjet 2018

Kategori: Musik

Då var årets festival över för denna gång. Det var riktigt bra fest i år. Helt otroligt bra. 😊. Många bra band fast hade två favoritband som var Hammerfall och Freedom call men de får egna inlägg i min blogg. 😊.
Här ovan är några av de band som spelade under festivalen och de var rätt bra. 😊 
Köpte en sådan för att ha på huvudet. Solen brände lite för mycket på hårbotten. Ville inte bli mer bränd. 😊 
Man var vid Sober Bar och drack alkoholfritt. Man var på festivalen för musikens skulle vara och Inte för alkoholen och bli full. 
Programmet som man sparar för att ha ett minne bland annat. 😊. 
Det armband man fick för årets biljett. 
Bara synd att helgen gick så fort bara för att det var så trevlig helg. Underbart med musik. 😊