netts

Lör och söndagen

Kategori:

I lördags var vi till ett par vänner och hade en liten minifest. Var sju stycken plus ett barn. Vart god mat trevligt sällskap och god dricka. Det var en toppen eftermiddag/kväll. Förutom myggen som kom på kvällen sen bara men de försvann senare sen.
 
På söndagen sedan vart det väldigt segt men hade en trevlig söndag med vännerna. Plus att det vart ett riktigt oväder med åska och regn men det var mysigt på samma gång som det var lite läskigt. Jag är inte alls förtjust i åskan men det var ändå kul att se på åskan. Vackert samtidigt.

Rum diet fredagen 25 juli 2014

Kategori: Musik

Var på Pub hörnet då och lyssnade på dem. De började spela vid 21:00 ca och slutade vid ca midnatt. Som sagt de blir ju bara bättre och bättre tycker jag. Det vart en lyckat kväll.
 
Hade vart hos min morbror innan och ätit en riktigt god lasagne. Trevligt där med.

Värmen!!!

Kategori:

Usch hur länge till ska man stå ut med denna jobbiga värme? Man kan för sjutton inte göra någonting utan att bli varm och svettig på en gång. Man får inte sova ordentligt på nätterna. Man duschar men efter en kvart är man lika varm igen.
 
det är olidligt. Jag brukar inte gnälla på att det är varmt men nu börjar jag få nog. Vill ha tempratur mellan 20 - 25. Annars är det ju så hopplöst jobbigt. Det är så irriternade.

Rum Diet

Kategori: Musik

Rum Diet är ett norrtälje band som spelar irländsk musik. De spelade på Pub hörnet i Norrtälje på lördagskvällen. Vart en riktigt toppen kväll. Trevligt med bra musik och trevligt folk.
 
Min kille var med också. Det vart en lyckad och trevlig kväll. Även dagen var lyckad och trevlig som ni såg i mitt förra inlägg. :)

American Car show

Kategori: Evenemang

Den 12 juli 2014 var det American car show i Norrtällje. Det var toppenväder. Mycket folk och många fina bilar. Så spelade lokalbandet Cover crew band, sen spelade och sjöng Doug Seegers och så även Hep stars. 
 
Hep stars var även lite roliga, de skojade på scenen. De var riktigt bra. Doug Seegers var också bra.
 
Senare på eftermiddagen uppträde en som hette Eva Eastwood men var inte kvar och lyssnade på henne.
 
Hade andra planer för kvällen så skulle hem och äta mat och och fixa.
 

Parken Zoo, Eskilstuna.

Kategori: Resor

I onsdags den 9 juli var vi till Parken Zoo och gick runt. Det vart några timmar i parken. Det var en mycket trevlig dag med killen.
 
Man fastnade vid tigrarna. De har 4 stycken sumatra tigrar. De var så vackra och fina. Härliga katter. Den minsta underarten till tigern.

Trots att det var varmt så var en av dem på riktigt bushumör och försökte leka med de andra. Men de ville inte. De var inte på samma humör.
 
Det var den minsta av dem som va på busig. Det var en kille sen som sprang på utsidan av stängslet fram och tillbaka och det tyckte den busiga tigern var roligt. Så den sprang den med.

Sen var det fler som gjorde det och tigern hade väldigt skojigt. :).
 
Tigrarna hade en vattenhåll som de kunde bada i om de ville det. De var där och svalkade sig i mellanåt.

Skokloster slott

Kategori: Resor

Den 17 juni var jag på skokloster med arbetskamrater. Det var en försommarutflykt, Det var riktigt trevligt. Skoklosters historia var riktigt intressant. Det låg riktigt vackert till. Jag skulle gärna vilja åka dit flera gånger. När vi var färdiga där åkte vi vidare till Sigtuna och gick runt där en sväng. Sen var det vidare hemmåt.

Det var en bra dag men jobbig samtidigt. Var en bra dag att komma i väg på. Man behövde få skingra tankarna. Det var ju vad min farmor hade velat också.

Begravning 4 juli 2014

Kategori: Begravning

Den 4 juli 2014 klockan 11:00 så begravdes min farmor. Hon gick bort på natt den 17 juni. Hon fick en riktig fin begravning. Många tårar. Hon är saknad.
 
Men hon fick ett bra och långt liv. Hon hann att fylla hela 90 år. Hon var en snäll och go farmor. Hon lämna efter sig många fina och härliga minnen. Hon kommer alltid finnas med mig som många andra.