netts

Naturreservatet Riddersholm

Kategori: Resor

Torsdagen den 11 juni var jag med några kollegor på en halv friluftsdag på Riddersholm. En härlig dag med trevligt sällskap och härlig natur, Jag trivdes jättebra. Jag älskar naturen och att gå i ett naturreservat är helt otroligt. Jag älskar att komma så nära naturen och dennas skönhet på det här sättet, Det får mig att må bra. Att min inre stress blir bättre utav detta.
Jag trivdes så otroligt bra. Får försöka ta mig hit fler gånger och att även ta och besöka andra naturreservat i min närhet. När jag nu mår så bra av det. Hade ju visserligen kameran med mig som gjorde sitt till. Det får mig att må bra också att få fotografera.
 
 
 
 

Kista bilbiotek och Marabouparken Sumpan

Kategori: Resor

I fredags var jag på en utflykt. Först besökte vi Kista bibliotek. Intressant att se ett annat bibliotek än det man jobbar på men jag tycker att Kista bibliotek inte var något speciellt, bara massa yta och stort. Trivs bättre med biblioteket jag jobbar på. Fikade också vid Cafét som låg bredvid biblioteket. Det var Espresso house.
 
Sen åkte vi vidare till Marabouparken i Sundbyberg. Där åt vi först lunch vid resturangen som låg där. Sen vart det en guidad tur av parken och konsthallen som låg där med. Det var intressant. Sen fick vi går runt en stund själva och kolla där.
 
Det var en fin park med en del fina skulpturer och vackra blommor. :)
 
Det var en lyckad dag. Var hemma i Norrtälje igen runt 16:00, Vi åkte vid nio tiden på morgonen.