netts

Konsert - Sabton

Kategori: Musik

I fredags den 22 augusti 2014 var jag om min pojkvän att par vänner på Konsert i Norrköping i folkets Park/Borgen. Det var Sabaton fast det var två förband.
Först ut vid ca 19:00 spelade Amaranthe och de överraskade mig. Jag trodde först innan att jag ej skulle gilla dem pga. av de graulade delvis men det var en sådan graul så jag kunde stå ut. En så kallad ren graul. De spelade ca en halvtimme, sen var det paus.
Vid ca 20:00 så kom D.A.D. och de spelade ca en timme. De var riktigt bra de också. Ena basisten hade 5 eller 6 olika basar som han varierade mellan. De var också danskar. Sen var det en paus.
 
Sedan vid 21:30 så kom Sabaton på Scenen och de spelade ca 1 timme och  30 minuter. De var helt fantastiska. Helt kanon. Jag fastnade ordentligt för dem. Deras pyroteknik var helt otroligt bra och deras scenframträdande också fantastisk. Sångaren Brodén skulle prata mellan låtarna men det gick ej så bra. Han tappade talet för han vart så överaskad av publiken, Han vart rörd.
 
Sabaton är ett band jag verkligen vill se live igen. Det var en av de bästa jag sett live..

Traktordagen

Kategori: Evenemang

I lördags på Färsna gård var det traktorns dag. Traktorklubben i Norrtälje anordnade detta. Höll på mellan 11:00 - 16:00. Vart en riktigt trevlig dag. Med veterantrakor dragracing och veterantraktor pulling.
 
Åt Glass från Väddö gårdsmejeri. Åt kolbulle en typ av ungspannkaka fast gjort över eld i stekpanna. Riktigt gott var det.
 
Men var helt slut efter dagen. Har tränningsvärk lite grann fortfarande. Men som sagt en riktigt lyckad dag vart det i alla fall.