netts

Dropkick Murphys på Gröna Lund

Kategori: Musik

Så bra konsert igår av Dropkick Murphys. De verkligen gav allt. De var helt otroliga. ☺️. Är så nöjd med spelningen. 

Det regnade igår men vid 18:00 tiden var det uppehåll.

Och när de väl började spela så kom solen fram. Perfekt timing på så sätt. ☺️ 


GOJIRA på Gröna Lund

Kategori: Underhållning

Igår var det en toppen spelning på Gröna Lund. GOJIRA överträffade förväntningarna. 
Så otroligt bra. ☺️. Vi är så nöjda med gårdagens konsert. ☺️

Personaldagen 29 maj 2019

Kategori: Norrtälje Stadsbibliotek

Den här dagen var det full fart. På förmiddagen var det full fart med utbildning och grupparbeten. Mycket givande och bra förmiddag. Vid strax efter elva bar det av till Rånäs slott och lunch i slottsparken, det var trevligt och god mat.

 Sen var det en guidad tur på Rånäs slott.
Sen var det dags att åka vidare till kolarmossen ett naturreservat i Rånäsområdet. Där fick vi en guidad tur också. Det var intressant. Men har det regnat dagarna innan så är det bra att ha stövlar och inte gympadojor. Det var verkligen ett mysigt naturreservat. Sen vart det fika vid sjö som finns vid reservatet, det var trevligt men blåsigt.

 

Sen var vi vid en Antik affär Förgätmigej – Antik och kuriosa som ligger i Alby utanför Rånäs.

 Sen vart det middag och en trevlig kväll hos en av kollegorna. Avtackning av två som går i pension. Var rätt trött är jag kom hem. Men så nöjd med dagen.

 

Åland fredag 7 juni 2019

Kategori: Resor

Vi åkte med Viking line Rosella till Mariehamn. Där vi två timmar senare träffar Björn Ph och hans son Pontus. Vi åkte sen till Goby och Stallhagen där brygghuset ligger, där de har en restaurang med alla deras sorters öl och de har tre olika rätter att välja på. Olika från dag till dag. Jag och pojkvännen åt lax med potatissallad och sallad. Det var supergott. Det var riktigt fint väder så man kunde sitta ute. Snackade lite om allt möjligt.

 

 Var sedan in i gårdsbutiken och kollade lite men köpte ingen öl med oss denna gång, jag hittade en ask godis med smak av passionsfrukt. Har inte smakat på det än. Sen fick vi skjuts till båten Rosella för att åka hem. Hade en riktigt trevlig dag faktiskt. Jag och pojkvännen var riktigt nöjda med dagen.

NATIONALDAGEN 6 juni 2019 Torsdag

Kategori: Evenemang

Förmiddagen var lugn, men åkte ut till vikingabyn vid Storholmen runt halv ett, gick runt och kollade in de olika saker de hade och företag och andra organisationer som var där och visade upp sig. På scenen var det musikframträdande. När vi kom dit var det LELE LELE Orchestra på scenen och de spelade bulgarisk folkmusik med Balkan-Romsk repertoar, det var medryckande och bra. De var verkligen duktiga.

Sen spelade den nybildade gruppen Dagslända som tonsatt och lyfter fram Stig Dagermans texter som åter har blivit aktuella, de var duktiga men inget som jag fastnade för.
Sen kom det jag hade väntat på och även min pojkvän hade vänta på. Det var ANN WESTIN. Hon var så otroligt bra och så rolig. Man låg nästan dubbelvikt på gräsmattan framför scenen. Helt fantastisk. Ni känner igen henne från blocket reklamen där de säljer hennes bil.
Jag rekommenderar att om man får chansen att se och höra henne så gör det. Jag tycker i alla fall att hon var toppen. 😊