netts

Norrtälje IKs perimär match

Kategori: Ishockey

I går kväll hade Norrtälje ik sin permiär match hemma mot Värmdö i division 2 och det gick inte alls som förväntat. De förlorade. De gjorde en del missar. Sen var inte domaren den bästa. Man ska väl ändå döma åt båda hållen men nej tyvärr. Han missade en del solklara utvisningar.
Slutresultatet för matchen vart:
NIK - Värmdö 2 -3.
 
Nu hoppas jag att de kan komma igen på fredag då de har bortamatch mot spånga. Hålla tummarna att Nik kam vinna mot dem. Jag är så glad för att säsongen är igång. Jag har saknat den faktiskt en del under sommaren. Fick lite hockeyabstinens.

Talinn - Estland

Kategori: Resor

Måndagen den 7 september åkte älsklingen och jag på kryssning till Talinn. Båten gick från Värtahamnen på måndagskvällen. Det var en trevlig kväll på båten. Sen var vi Talinn hela tisdagen den 8 sept. Gick runt och kollade i den trevliga staden. Vi kommer att återvända dit igen. Älsklingen gillade stan han också. Sen gick båten 18:00 estnisk tid och då blir den 17:00 i svensk tid.
Var en trevlig dag och kväll med, sen var vi framme i Värtahamnen strax efter 10:00 på onsdagen den 9 september. Hemma i Norrtälje vid halv ett tiden.
 
Det var en supertrevlig resa och jag hoppas vi kan göra om den snart igen. Vi behövde faktiskt komma iväg.