netts

Bandet The Hoollywood Vampires

Kategori: Musik

I gårkväll spelade de på Gröna Lund. Det var riktigt mycket folk. Det var roligt att höra dem och de gjorde en riktigt bra konsert. Jag tyckte att det vart riktigt bra. Fick flytta på oss. Det var lite för stor tryck där vis stod först och man såg absolut ingenting men sen när vi flyttade på oss och såg scenen från sidan vart det mycket bättre. Fick jag se dem i alla fall resten av konserten. Jag är riktigt nöjd. Jag ångrar inte ett dugg att vi åkte in och kollade på dem. :D
 
Gruppen består av:
Alice Cooper
Johnny Depp (skådespelare) Men han är även musiker. Han spelar han har bara inte satsat på det lika mycket som på skådespelarkarriären. Men han kanske gör det nu.
Joe Perry (Aerosmith)
 
 

Bangolftävlingen i Örebro

Kategori: Bangolf

Jag var i helgen på bangolftävling i Örebro. På lördagen var det träning. Vädret var rätt okej.
 
Men på söndagen kom det skurar och man fick göra uppehåll på varven ibland när skurarna kom. Lite irriterande. Det tar sådan tid när det blev så men jag spelade klart tävlingen. Kom på  plats  13 av 22. Kan vara rätt nöjd med det ändå tycker jag.

Bangolf (minigolf)

Kategori: Bangolf

Jag själv säger bangolf och det är vad det heter. Jag tävlar i sporten (ja det är en sport och ja det går att tävla idet) Det är en kul och intressant sport som funkar för de allra flesta.
 
Jag vet att många känner till denna sport när man säger minigolf men blir förvirrad när man säger bangolf. Men de allra flesta föreningar som finns runt om i landet har just ordet bangolf med i sitt namn. Som t.ex. den förening som jag är med i heter Norrtälje bangolfklubb,
 
Jag har redan spelat säsongens första utomhustävling och det var i Enköping för ca två veckor sedan. Jag har tidigare i min blogg skrivit om den helgen.
 
När man tävlar så dels träffar man många andra trevliga bangolfare. Det blir en liten spänning i att spela. Men det är även roligt att spela annars också när det inte är tävling.

Det kan vara kul att gå upp en kväll till anläggningen med vänner eller familj eller några andra och spela och ha en trevlig kväll. Finns ofta fika man kan köpa vid kiosken och glass.

Författarbesök: Madeleine Hessréus

Kategori: Evenemang

Den 26 april i år så var det 30 år sedan Tjernobyl olyckan hände.
 
Madeleine Hessérus har skrivit en bok som utspelar sig i området kring Tjernobyl. Boken heter "Elefantens fot". Jag har inte hunnit läsa den än för att jag läser massa annat just nu men hon var här och talade om boken och läste ur den. Hon berättade även om hur hon gjort sin research. Det lätt väldigt intressant.
 
Jag tyckte att hon var riktigt bra. 

1:a man tal.

Kategori: Evenemang

I söndags var det första maj, första gången jag var iväg på något och lyssnade på tal från ett parti. Jag tyckte att det vart riktigt intressant. Jag har ju bestämt mig för att försöka förstå mer av politiken. Försöka sätta mig in i saker så jag hänger med när det pratas om beslut och andra politiska saker på arbetsplats, bland vänner och släkt och bekanta.
 
Jag känner mig lite dum när jag inte hänger med. Det är en anledning och den andra är att intresset har väckts också, Jag vet att det kanske låter konstigt när det gäller mig men så är det. Visserligen började jag att intressera och försöka sätta mig in i politiken redan vid senaste valet. Men det tar sin tid. Nu ska jag försöka ta mig i kragen och göra mitt bästa för att hänga med.
 
Det kommer kanske att bli lite svårt att hänga med i början men det kommer nog att gå bra att förstå och hänga med och känna sig uppdaterad. Försöka läsa nyheter mera också. På datorn och text tv:n bland annat.