netts

Viking Line Rosella

Kategori: Resor

I går åkte älsklingen och jag på en dags kryssning (ca 5 tim) från Kapellskär till Mariehamn och tillbaka. Vi hade det trevligt. Åt julbord och det var riktigt gott. Riktigt trevligt att få åka iväg så där med min älskling. :D. Även mysigt. :D. Vi har hittat på en del tillsammans han och jag och det är så mysigt.

Division 2 hockey fortsättningserie

Kategori: Ishockey

Norrtälje ik hade hemmamatch igår kväll 19:30 men det blev en förlust. De måste verkligen bli lite mer fart och bättre med passningar bland annat, de slarvar alldeles för mycket. Om de ska vara kvar in division 2 och inte falla ner i 3:an så måste det ske en förändring och det redan till på fredag då de har en borta match.

De behöver verkligen börja att vinna annars blir det trean nästa säsong.

Tandläkaren

Kategori: Övriga

Igår efter jobbet var jag till tandläkaren för en undersökning. Jag fick en ny eftersom den jag hade gick i pension i våras.
Jag var så nervös men han var en bra tandläkare. Jag hade inga hål så behöver inte gå dit förrän nästa år igen och det känns bra. Fast ska till tandhygienisten om ca tre månader men det gör inget.
Jag tycker inte om att gå till tandläkaren. Det är lite jobbigt..

Julbord på Marholmen

Kategori: Övriga

Min pojkväns jobb bjöd på julbord på Marholmen i Roslagen i fredags. :D. Fick betala drickan själva men det var riktigt god mat. Sällskapet var riktigt trevligt.
 
Innan maten vart det glögg och en julshow. En komisk sjungande trollkarl. :D. Det var en riktigt rolig och bra show. Han var riktigt duktig.
 
Sen vart den en fortsättning ute i Norrtälje på PÅ G med några av kollegorna till min pojkvän. En riktigt lyckad och supertrevlig kväll.