netts

Frölunda indians Göteborg.

Kategori: Ishockey

När vi klivit av i Stockholm så åkte vi vidare till Göteborg via Örebro.
Där vi lämnade av Älsklingens kompis Björn och hans granne.

Sedan åkte vi vidare till Göteborg. Vi skulle gå på hockey.
När vi var framme i Göteborg åkte vi till hotellet och checkade in och ställde in väskan. Sedan åkte vi till Frölunda borg och såg på när Frölunda spelade mot franska laget Gap.
Vi van med 5 - 1 mot Gap. Härligt. Jag var så glad att få vara där. Sen åt vi middag och åkte till hotellet och bara tog det lugnt. Vi var rätt trötta.
Sen dan efter åkte vi hem.
 
Vi hade haft det riktigt trevligt.

Kryssnoing Riga igen

Kategori: Resor

1 - 3 oktober var jag och älsklingen på kryssning till Riga, Lettland. Min älsklings kompis Björn från Örebro åkte han med, han hade en granne med sig.
 
Resa var bra och trevligt. Visst fanns det stunder som blev lite jobbiga men det var bra och bita ihop och låta vara. Men det var inte mycket.
 
Gick i Riga den 2 oktober. Var i Stockholm igen den 3 oktober på förmiddagen.

Bangolftävlingar

Kategori: Bangolf

Ja de två sista helgerna i Agust var det bangolftävling på hemma plan.
På DM mixen gick det toppen. Där vann min morbror Lars-Åke och jag och det känns riktigt bra men på de övriga två tävlingarna gick inte alls bra men så är det ibland tyvärr.

Skogsröjet 2017

Kategori: Musik

Ja denna festival var första helgen i augusti och det var toppen i år också förutom en sak. Att det regnade båda dagarna och det var lerigt och blött. Något jobbigt.
Men mycket trevlig festival med toppen personal och festivalbesökare. :D
 

Alice Cooper i juli

Kategori: Musik

Jag var på Gröna Lund när Alice Cooper var på Gröna lund och uppträdde. Jag tycker att det var riktigt bra. Jag har hört några låtar med han tidigare. Sett han tidigare men då var han inte själv då spelade han i Hollywood vampires.
 
Men hans egna uppträddande som var i juli i år var fantastiskt bra, jag bestämde mig redan då att jag vill gå på mer konserter som han har själv.
Skräckgenre är min grej. I både bok-, film - och musik form.
 
Så han får bra betyg från mig,

Hej

Kategori: Övriga

Jag vet att det är ett tag sedan jag skrev här nu. Men har inte riktigt orkat´. men har lite att skriva om så vi börjar då,