netts

Månegarm open air 24 augusti 2019

Kategori: Evenemang

I lördags var det festival på Pythagoras i Norrtälje. Det var en bra kväll med många bra band, Den vart verkligen lyckad. Jag var riktigt nöjd. Det var min pojkvän också.
 
Mercury X öppnade festivalen vid 15:00 och de spelade ca 30 minuter, jag hade inte hört dem förut och jag tycker att det lät riktigt bra, jag tyckte om musiken. 
Vid 16:00 var det dags för Wormwood som var mitt favoritband för kvällen, deras spelning var riktigt bra. Bara lite tråkigt att det skulle strula med ljudet till och från men det var inte deras fel det ljudtekninkern som inte hade riktig ordning, Wormwood var inte ensamma som råkade ut för det. Men som sagt det var toppen. Jag var helt lyrisk efter deras spelning.
Vid 17:15 var det Grimners tur och det var också en bra spelning och jag hade ej hört dem förut,
Sen vid 18:30 var det dags för Ereb altor som jag inte heller hört förut och jag tycker att de var bra med- Vid 19;45 var det dags för Fejd som var bra och jag ej hört förut. Vid 21;15 spelade Thyrfing och de gjorde en bra spelning och även dessa var nya för mig. 
Till sist så spelade Månegarm själva och de hade jag hört någon låt med. De var bra och gjorde ett bra framträdande men min pojkvän och jag var lite slut så orkade ej vara kvar ovh lyssna färdigt men det var en lyckad kväll. Det var viking metal, black metal bland annat-
 
Bra arrangerat jag ser fram emot att den körs igen, ;)

The Handmaid´s Tale/En tjännarinnas berättlese säsong 3

Kategori: Tv - Program

Jaha då är säsong tre av denna serie slut, Det känns konstigt. Den var spännande och bra men det börjar känns nu att det inte finns så mycket kvar att få ur den men det kommer att dyka upp en säsong 4:a. Hm det ska bli intressant att se hur den kommer att bli. 
Men jag gillar serien mycket ändå. Den är bra och spännande. Den är ju baserad på en bok av Margaret Atwwood med samma namn. :D
 

Konsten i Lilla K

Kategori: Övriga

I Lilla K på Norrtäljestadsbibliotek har de nu en ny utställning.
Alla konstverken är så fina. Kom gärna dit och kolla i dessa konstverk. De har verkligen gjort riktigt fint. De är fina på bilderna men de är ännu finare i verkligheten.
 
 

Roslagens Pride Lördagen den 10 augusti 2019

Kategori: Evenemang

Det var mellan 12:00 och 16:00. Jag var där för vänsterpartiet. Vi var där för att visa vårt stöd och för de som ville komma fram och prata. Vi var några som gick i paraden också. Det var en lång parad på ca 500 pers. 
Det var en myket trevlig parad och en toppenstämning i paraden och i parken under hela tiden. Det var lite musik också. Norrtälje Countrybrudar, Julia Alfrida och Elsa Levahn. Det var inte direkt min typ av musik men det var inte dåligt. Julia Alfrida var melankolisk hip hop. Och Elsa Levahn var Elektronisk pop. Norrtälje Countrybrudar behöver inte få en förklaring till vilken typ av musik som de spelade. 
Jag är rätt så nöjd med dagen, det var vi alla. Men vi var också trötta. Vi bjöd på kaffe, bulle och kaka men kaffet tog hela tiden slut. Det löste sig bra med det också. :D

Skogsröjet 2 0ch 3 augusti 2019

Kategori: Evenemang

Älsklingen och jag åkte på torsdagen den 1 august till Norrköping. Vi lånde en lägenhet av en vän till älsklingen. Vi åkte emellan Norrköping och Rejmyre. 
På torsdagen tog vi det lugnt var ut en sväng och tog några öl bara. 
På fredagen sen åkte vi till Rejmyre, Festivaldag ett började 13:15 med Kardinal Sin som vi sett en gång förut, Sen vid 14:00 var de vokonis men de var inte så bra tycker jag. 14;40 så var det Liv sin och jag fastnade direkt och tyckte de var toppen.
Fastnade inte heller för Primal Fear 16:40. 17:50 Mustasch gjorde en okej spelning fast den var sämre än den på Gröna lund. Gamma Ray var riktigt bra, jag fastnade för dem med. 19:00 spelade de, 
Sen vart det ett hopp till 22:30 då Airbourne  spelade och det var en toppenspelning.
23:45 spelade Accept och de var faktiskt helt okej fast inte UDO inte sjunger där längre.Sen spelade Sarea 01:00. Det var bra. över förväntat. Sen var det dags att åka till lägenheten för att sova.
Sen var det Lördag och festivaldag 2 och även den startade 13:15 med midnattsskri. De var riktigt bra. Sen vid 13:30 var de self Deception och de var helt okej.de spelade toll 14:10. Sen vid 15:10 Var det Gathering of kings som var helt okej.
Sen vid 18;30 till 19:40 Spelade Amaranthe och jag är så nöjd med deras spelning i år för de gjorde den riktigt bra. Sen var det venom till 20:50 och de var inte en favorit men det går att lyssna på.
Sen ett litet hopp till kl: 22:30 då Spelade Backyard Babies och de gjorde en toppenspelning. Den var riktigt bra, Sen vid 23:15 så var det Avantasia men jag tyckte inte det var så bra men min pojkvän gillade det men vi orkade inte vara kvar på hela spelningen, Vi var så slut. 
På söndagen sen åkte vi hem. Vi hade en toppen helg med festivalen. Jag är så nöjd.