netts

Mellingeholm, Norrtälje

Kategori: Evenemang

En utflykts/friluftseftermiddag på Mellingeholm med föredrag, tipsrunda, lite egentid och kolla runt lite.
Sedan lite fika. Kaffe och bulle från #Roslagsbageriet.
Vi hade verkligen tur med vädret, varmt och soligt. Men kanske lite otur några flygplan som flög men sen var den en hellikopter som övade landning och uppstigning som var lite störande.
Sen såg man ambulans hellikopter flyga iväg. Sen sköts det på skjutbanan i närheten. Men det var en bra och trevlig eftermiddag på Mellingeholm. ☺️ 



Vilken morgon

Kategori: Övriga

I morse när jag klev upp trodde jag det skulle bli som det brukar på morgonen, men när man kommer till jobbet så är den som fixar kaffet och annat i köket sjuk. Full rulle med kaffe och så är kaffet slut hm jo då full rulle ner till butik och fixa kaffe så man kan brygga mer kaffe så det räcker sen inte nog med det så har man sina egna saker att göra, att få ut dagstidningarna. Full rulle ut med dem.
Nu har man en liten paus med en fikarast. Inget emot att fixa i köket var bara inte redo. Men nu har man kommit ikapp. Det känns bra faktiskt. Lite ont i huvudet men det hade jag redan när jag kom. Men det hjälper säkert med mera kaffe.
:-) förhoppningsvis. :-).

Konsert Gröna Lund Mustasch

Kategori: Musik

Mustasch spelade igår på Gröna Lund. ☺️. En bra spelning. Ralf Gyllenhammar är helt enkelt underbar på scenen.
Ett par gifte sig på scenen också, vigda av Mikkey Dee och sen spelade de Ace of spades med Mikkey Dee på trummor. ☺️. En bra spelning på Gröna Lund igår.