netts

Träningsmatch mellan Norrtälje IK & IFK Mariehamn

Kategori: Ishockey

Idag klockan 10:45 i Contigahallen (sportcentrum) i Norrtälje mötes ishocklagen Norrtälje ik och Ifk Mariehamn i en träningmatch. Det gick tyvärr inte så bra för Norrtälje Ik, de färlorade mot Mariehamn med 3 - 6.
Det såg bra ut stundtals men stundtals inte. De tappade spelet och fokuset stundtals. Men förhoppningsvis kommer det att bli bra tills säsongstarten den 17 oktober i division 4. Jag hoppas på att det kommer bli en bra säsong och att det kommer att bli bra sammanhållning mellan killarna i laget och deras nya tränare.
Jag ser fram emot en bra och rolig säsong med fartfylld och bra spel i matcherna. Jag tror att det kommer gå bra om ni skärper till er med det som ni behöver fixa till, men det klarar ni galant. 

En liten Dartcup på hemma plan

Kategori: Djurpark/Museeum

I går lördag så hade vi en liten cup i Norrtelje. Det vart mest bara medlemmar som spelade denna lilla cup. Det vart en bra och trevlig kväll med trevliga människor och god dricka och en del pilkastning.
Jag tycker att det vart en lyckade kväll. Jag hade det trevligt och kul. Men vart visst lite onykter 😂 men det får man bli ibland tycker jag om man känner för det. Jag är nöjd med kvällen. Fast kanske inte mår så toppen idag men så blir det dagen efter. 

Klimatmanifestation fredagen 27 september 2019 I Norrtälje

Kategori: Evenemang

I fredags var det en klimatmanifestation på flera ställen i Sverige däribland var även Norrtälje med där jag bor. Det varade mellan 12:00 och 14:00 men kunde tyvärr inte vara med på hela.
Men jag kunde var med en stund, jag kunde gå själva tåget och lyssna på lit tal och sådant. Det var en helt okej dag, med vad de hade att säga, jag läste lite efteråt kommentarer på FB, några tyckte att de bara upprepade sånt som redan sagts och kom inte med något nytt och eget men det kan jag inte yttra mig om för jag var inte där på eftermiddagen och hörde talen. Sen var det andra som var riktigt nöjda och bra att det genomfördes.
 
Jag tycker att det var bra att det genomfördes och att det gick ett tåg genom Norrtälje. Det är bra att visa vad man tycker om klimat och att det verkligen är dags att göra något åt klimatet.
Enligt det jag läste på norrtelje tidnings hemsida så kom det närmare 500 personer till fredagens evenemang. Folk kom och gick hela tiden så men det vart verkligen lyckat i fredags.

Liten vinst Gröna Lund

Kategori: Övriga

Jag kunde inte låta bli Fiskdammen på Gröna Lund igår och då fick jag denna. 

Vänder på bruken och då har jag vunnit ett lite större djur och fick då välja.Jag valde då hajen. ☺️. 
Jag fastnade för den. 🙂. Den var färggrann och gillar stilen på mjukisar. ☺️ 

Millencolin på Gröna Lund igår

Kategori: Musik

Det blev lite Millencolin så här en fredag på Gröna Lund. ☺️.

Jag hade inga förväntningar direkt och har inte lyssnat på dem. Hört de på radio någon gång.

Jag fastnade, jag tycker att de var riktigt bra. Jag kommer att se och höra dem igen. Jag är så 😊