netts

Rum Diet St. Patricks day

Kategori: Musik

I lördags kväll den 17 mars 2018 på St Patricks day spelade Rum Diet på Kapellet. De var toppen som alltid. Trevligt att få höra på irländsk musik.

Det var en bra kväll. Min pojkvän och en gemensam vän var med. Super. 

Evenemanget Bergman och skräcken

Kategori: Evenemang

I lördags var jag på Norrtälje Stadsbibliotek och lyssnade på Johan Bergman Lindfors, när han berättade om Ingmar Bergman och skräcken. Han visade också några klipp från olika filmer för att ge lite tips på ämnet.

Det var intressant och tiden gick alldeles för fort. Jag ångrar mig absolut inte att jag gick. Det var ett intressant ämne. Även om Ingmar Bergmans filmer kan vara svåra.





Föredrag i fredags om Glaukom

Kategori: Evenemang

Var på föredrag om Glaukom i fredags mellan 12:30 - 13:30. Det var verkligen intressant. 

Glaukom är en ögonsjukdom och denna sjukdom hette förut Grön starr. De byte namn så Grön starr och Grå Starr inte skall blandas ihop. Det är en stor skillnad mellan dem. 

Grön starr går inte att bota medans Grå Starr går att bota. 


Stephen Hawking

Kategori: Övriga

Ett minnesbord till en stor vetenskapsman. Stephen Hawking har lämnat oss. Han kommer att bli saknad.  Han var fysiker, kosmologiforskare, populärvetenskaplig författare och forskningsdiriktör vid Centre for Theoretical Cosmology.

Melodifestivalen 2018

Kategori: Underhållning

Jag såg på melodifestivalen i lördags men det var absolut inte min favorit som vann. Han kommer säkert göra bra ifrån sig men mina favoriter var Margaret, Renida och Martin Almqvist.
Mwn nu vart det Benjamin Ingrosso som tävlar för oss i Eurovision songs contest i maj. Får hoppas att det går bra för honom då. 

På bilden nedan är det Fab Freddie, han var okej men lite jobbigt när han var med i mellansnacket och i Green room. Lite för mycket glitter. 

Punkspelning i fredags

Kategori: Musik

Ja ni läser rätt jag var på en punkkonsert i fredags. Det var rikitgt trevligt. Musiken var bra. Hm jag har börjat gilla punk så smått. Det har tagit lite tid kanske.
 
Förbandet i fredags var JJ and the Crowbar. De var ju bättre än vad jag hade förväntat mig. VIsserligen visst jag inte vilka de var när de började spela och sen när man får reda på vad gruppen heter så hade jag ändå inte hört talas om dem, men det var toppen.
 
Sen kom det bandet vi var där för att se och höra, det var gruppen ASTA KASK och de har ju hållt på i 40 år i år, de startade 1978. men de var ju helt fantstiskt bra. De är lite bättre än förbandet. Det var bara så bra.
 
Det var helt otroligt. Jag har insett att det är ju så mycket härligare att få uppleva musik live. Så mycket roligare och stämningen är så fantastist härlig. :D
 
Jag ångrar mig absolut inte att jag följde med älsklingen i fredags till Arbis. Jag är så glad över det.