netts

Ishockey: Vita hästen - Almtuna

Kategori: Ishockey

Var på denna match på onsdagskvällen. Första perioden var hemsk. Den var riktigt tråkig man somnade nästan. Men sen vart det mer intressant period 2 och 3 trots att hästen inte gjorde några mål alls i matchen. Den slutade: Almtuna - Vita hästen 4 - 0.

Stängt på jobbet och studiedag,

Kategori: Övriga

I början av förra veckan så hade vi stängt på jobbet på grund av att vi byta system. Det var stängt i tre hela dagar. Så det var inte mycket att göra än småsaker.
 
På måndagen hade jag en del att göra och sen på tisdagen var jag till Österåkers bibliotek på studiedag. De har de system vi byt till så vi fick lära oss en del om det systemet. Det strular fortfarande på jobbet med vissa saker men det jobbas på att lösas.
 
Sen på kvällen på tisdagen kom migränen. Gick till jobbet för att försöka jobba på onsdagen men  det sprack och jag fick gå hem. Det är så typiskt. :(. Men migränen var bättre mot kvällningen sedan, ännu bättre till dan efter.
 

Kryssning Helsingfors

Kategori: Resor

Vi åkte på söndagen den 25 oktober med båten Viking Line Gabriella mot Helsingfors med vänner till Björn för att en fyllde år. Söndagskvällen var riktigt trevlig med god mat och dricka och trevligt sällskap.
 
På måndagen den 26 oktober så var vi i Helsingfors några timmar och det var trevligt, Var till en kyrka som låg i ett berg. Den var riktigt vackert. :D. Sen gick vi en stund i Helsingfors och så fikade vi.
 
Älsklingen och jag gick en sväng själva sedan. Tog en varsin milkshake på Ben and Jerrys glassbar, det var mysigt. Innan det var vi in på Stockmanns och kollade. Efter det gick vi tillbaka till båten.
 
Där tog vi det lugnt en stund bara vi två och gick runt på båten och bara hade det trevligt. Sen åt vi middag och sen vart det puben. Det vart en trevlig kväll till. :D.
 
På tisdagen den 27 sedan var vi i Sthlm vid 10:00 tiden. Vi var hemma vid Norrtälje vid halv ett tiden.. Tråkigt att dagarna gick så fort bara.
 
Det hade vart supertrevliga dagar i alla fall. :D