netts

Styrelseutbildning

Kategori: Politik

Då har man varit på Café Marx i Stockholm och haft styrelseutbildning för Vänsterpartiet och det gick bra men mycket information och mycket hur vi ska tillväga. Hjälpte mig lite grann att förstå styrelsearbete inom en partiförening. 
Men snacka om att jag är helt slut nu. Jag känner nu att jag är helt färdig. ☺️. Men det vart ändå en lyckad dag med utbildning. Jag är nöjd med den. 🙂 

Igår Mariehamn

Kategori: Resor

Igår hade jag och älsklingen Björn och gemensamma vän Linda och ytterligare en vän en heldag i Mariehamn. Fint väder och riktigt trevligt. 
Trevlig rundvandring god mat och fika i land. På båten Rosella var det också bra och trevligt. Överraskning med att Barbados spelade på båten. 
Men glad är jag ändå även om jag inte lyssnar så mycket på den genre längre är dessa en favorit. 

En dag för de med funktionsvariation LSS safwn

Kategori: Evenemang

På lördag den 13 april då är det Inspirationsdag för personer funktionsvariations och andra vid Norrtälje Stadsbibliotek. 
Det kommer var lite tal och musik, fika och film. Bilderna är från utställningen som Spektra (en verksamhet för personer med NPF neuropsykiatriska funktionsnedsättning) står för. 
De som går på denna verksamhet har fått uttrycka sig.
Utställningen heter "ALLA jSKA MED". Fina och färggranna verk. Kom och kolla in. 
De står den här veckan och nästa. Några verk står i fönstren med.




Dart division 3 östra A Pewter Tankard mötte Norrtelje Dc

Kategori: Dart

I torsdags 4 april 2019 så hade vi sista matchen för säsongen och det var en borta match men tyvärr så förlorade vi den matchen. Det var lite tråkigt.
Matchen slutade med resultatet:
Pewter Tankard - Norrtelje Dc 7 - 2.
Det är lite tråkigt att vi förlorar sista matchen, Men vi får ta nya tag nästa säsong i division 4. Men det kommer nog att gå bra även då.

Träffade en vän

Kategori: Övriga

I måndags träffade jag en kompis efter jobbet. Vi gick och fikade på Cafe Hörnan i Norrtälje. Ett gammalt men renoverat cafe. Trevlig miljö. God fika. Det var ett tag sen vi sågs så det vart mycket prat.
Men så blir det när man inte setts på ett tag. Tack för fikastunden Elin.