netts

Konst i ån 2018

Kategori: Konst

I ån som flyter genom Norrtälje Finn nu åtta konstverk på temat "Människan och Miljön". Jag har bara sett de tre första konstverken. Kommer i bild här nedan. Tredje konstverket fick två bilder. 😊 



Game of Thrones

Kategori: Tv - Program

Lite konstigt kanske men jag skulle testa en sak på datorn för att se om det funkade och väljer första avsnittet i första säsongen av Games of Thrones och fastnar.
Helt otroligt att man fastnar för en serie på så sätt. 😊 Men jag förstår att serien är populär. 😊. Det jag sett hittills är bra fast nu är det ju bara de två första avsnitten på säsong 1. 😊.



För mig annorlunda godis

Kategori: Godis/Glass/fika/mat

Dessa är goda men lite annorlunda kanske. I alla fall för mig. Jag hade aldrig hittat dem om inte pojkvännen sagt nåt fast då var det original som är gula påsar. Kommer inte riktigt ihåg vad smaken ordentligt där. 
Dessa har jag hittat på Hemmakväll för 10 kronor påsen. De räcker länge. Jag brukar vara nöjd med två. 😊.
Tycker att det är trevligt när man hittar nåt som är annorlunda för en själv. 😊 

Solsidan

Kategori: Tv - Program

Jag vet ej varför det tog sån tid men då har jag sett hela första säsongen av serien och halv andra säsongen. Underbart serie och MIA SKÄRINGER är helt underbar duktig i serien. Kan säga med säkerhet att hon är en idol. Hon har mod att visa sig som hon är. Jag avundas henne. Jag tycker helt klart hon är bäst. 

Tygkassar

Kategori: Övriga

Jag gillar tygkassar. Speciellt med olika tryck. Här nedanför är de tygkasse jag köpte vid Wasa museet för 30 kr. Jag gillade även trycket på kassen. 😊. Jag har fler. Jag återkommer lite senare i detta inlägg med de andra. 😊 

Tygkassen här under fick jag vid nåt tillfälle för länge sedan. 😊 Har inte använt den så mycket förut nu på senare tid. 

Denna tygkasse köpte jag för runt 50 kr vid bandets spelning i Norrköping. Asta Kask är ett punkband. 

Magnum Intense Dark

Kategori: Godis/Glass/fika/mat

Provade denna glass i helgen som var och den var riktigt god tycker jag men så gillar jag mörk choklad, så den passade då perfekt. 

Jag rekommenderar denna glass om man gillar mörk choklad. Den får 5 av 5 av mig i betyg. 😊. En chokladtokig tjej. 😊 

Vinster på Gröna Lund

Kategori: Övriga

Denna vann jag på en sådant hjul, man väljer siffror eller brickor. Jag valde fyra brickor och så vann jag på en av dessa. 😊. Det är bara till en som gillar mjukisar och samlar lite. 
Denna är från Dumma mej 3.
Det mjukis här under är enhörning och den vann jag på lotter. Den är så söt. 😊. Fast ska nu försöka att inte spela mer på Grönan speciellt på mjukisar. 😊 
Fast det är ju lite kul att prova men måste tänka mig för. 😊 Men roligt. 😊 👍. 

Wasa museet

Kategori: Djurpark/Museeum

Igår söndag var jag med älsklingen och en gemensam vän på Wasa museet och kollade. Men det bar ju inte som jag minns det. De har ökat ut med lite mer information om båten och lite små modeller med mera. Det var riktigt intressant. Det var kul. 😊. 

Queens of The stoneage på Gröna Lund

Kategori: Musik

Ja hm vad ska man säga. Var på Gröna Lund i kväll och lyssnade på Queens of The stoneage och de var då inte så bra som jag trodde.
\n😐. Men dagen var ändå lyckad trots att musik inte var toppen. 😊


 

Hollywood Vampires på Gröna Lund

Kategori: Musik

Hollywood Vampires på Gröna Lund igår kväll. Helt fantastisk konsert. De var jättebra tycker jag. Mycket bättre än för två år sedan då jag såg dem första gången. Jag är så nöjd med att ha sett dem. Jag ångrade mig inte att jag såg dem. Vill se och höra dem igen.


Konsert Marilyn Manson

Kategori: Musik

Vilket ös. Jag såg Marilyn Manson live för första gången i mitt liv och jag har haft svårt för att lyssna på hans musik. Nu har jag ingen tidigare konsert med honom att gemföra med men jag tycker att det var otroligt bra. Jag ångrar inte att jag såg honom. Det enda jag kan klaga på är att det tog 10 min nästan innan han kom ut på scenen. Lite lång tid från det att skulle vara. Men super nöjd.

Min mor

Kategori: Övriga

I  Fredags fick hon åka till sjukhuset för att den Rosfeber hon denna gång har är kraftfull så den medicin hon fått hos husläkarjouren var svag så febern hon hade ökade bara. Hon hade inte mycket styrka och febern stog 39. 5 grader. Hon yraaade lite. Min far ringdeambulans så blev det sjukhuset. Hon blev inlagd i fredagskväll. Hon har blivit bättre och bättre. Men benet och foten är fortfarande svullen. Men den blir väl bättre den också. Stackars lilla goa mamma. 

Utbildning och utflykt

Kategori: Övriga

Vi hade först utbildning på förmiddagen i säkerhet. Det var intressant och lärorikt. Vart mycket information. Men mycket bra saker att veta.
Sen var det utflykt. Lunch på Väddö gårdsmejeri, sen var gick det vidare till Häverö prästäng ett naturreservat.det vart lite guidad tur fram till Naturreservatet och lite efter av en som bor i området. Väldigt fint område. Mycket trevligt.
Sen trevlig avslutning på dagen med grillning hos en kollega. Mycket trevlig avslutning med god mat.
En lyckad dag med utbildningen och utflykt där båda var givande. Man fick lära sig saker på båda. Var riktigt trött på kvällen men kunde inte slappna av. Men skriver mer om det i nästa inlägg.