netts

Sator på Gröna Lund 27 juni 2017

Kategori: Musik

Deras spelning var helt okej. Jag hörde dem och det var inget fel på det. Men de spelade på lilla scenen och det var fullpackad, Jag såg nästan ingenting av bandet. Det blev en dålig upplevelse.

Jag hoppas på en mycket bättre upplevelse på Skogsröjet i augusti.

Slayer på Gröna Lund 26 juni 2017

Kategori: Musik

De var riktigt bra. Jag vart riktigt nöjd. Jag har inte lyssnat så mycket på dem. Första gången jag ser dem live De hade en bra scennärvaro. Jag tycker att deras framtränade på Gröna Lund var riktigt bra. Fast jag har ju ingen tidigare konsertupplevelse med dem men ändå.

De var hårdare i sin musik än vad jag hade för mig. Men jag hade inte lyssnat ordentligt på dem innan. Detta är ett band jag vill se flera gånger live. Man får hoppas på ett Sverigebesök igen snart. Jag blev ett Slayer fan den här kvällen, jag kommer att lyssna mer på dem.

Sum 41 på Gröna Lund onsdagen den 21 juni 2017

Kategori: Musik

Gruppen blink 182 ställde in och då fick Sum 41 hoppade in i stället. De gjorde ett riktigt bra framträdande men blev lite besviken på att de ytog upp folk på scenen som fick stå hela konserten. Jag håller med min pojkvän om att det hade räckt att de hade stått en låt eller två.

De stod i vägen för att man skulle kunna se bandet ordentligt. När man har svårt att stå framför scenen så vill man stå lite vid sidan av och på Gröna Lund funkar det riktigt bra vid stora scenen.

Men det var annars en bra konsert.

Rob zombie på Gröna Lund tisdagen den 20 juni 2017:

Kategori: Musik

Jag hade ingen bra koll på vem han var och så. Jag hade lyssnat lite på Spotify och även youtube. Han är ju filmregissör. Så pojkvännen och jag hade sett en film han regisserat men annars inte hört så mycket om honom. Jag kanske inte tyckte om musiken så jättemycket innan. Men när jag fick höra och se honom live så ändrades allt. Det var ju helt otrolig. Fantastiskt bra tycker jag. Men det är ju alltid bättre live som min pojkvän för det mesta påpekar positivt. Jag är så nöjd att vi åkte in och lyssnade. Jag vill gärna se honom fler gånger live. Han var otroligt bra på scenen. Fantastiskt.

Jag ska försöka också att se flera av hans filmer som han regisserat. Han är inom genre Skräck i både film och musik vilket jag tycker är underbart för att det är min favoritgenre.

Flogging Molly på Gröna Lund fredagen den 16 juni

Kategori: Musik

Det var ett riktigt bra uppträdande tycker jag. Detta var deras första spelning på den turné de nu är ute på. Det var lite kul att de valde att starta turnén här i Sverige på Gröna Lund. De var både äldre och gråare än vad jag hade förväntat mig. Kan inte förklara varför. Det var roligt att äntligen få höra och se dem live. Första gången för mig och min pojkvän att se dem live. Min pojkvän har pratat om dem. Jag hade lyssnat lite på dem på spotify. Inget man ångrar att man var på. Gillar man denna typ av musik är det otroligt bra att få se och höra live. Irländsk rock bland annat.