netts

Filmen Schindlers List

Kategori: Filmer

Jag hade ej sett den sen jag gick i skolan och det är minst 15 år sedan det kan vara mer än så. Jag vet att jag tyckte då att den var jobbig att se. Det tyckte jag denna gång med. Speciellt vad den visar och att den är baserad på verkliga händelser.
 
Jag ville se den igen även om man blir ledsen. Den är verkligen jobbigt att se. Att de sände den nu var att den 27 januari är minnesdagen för offren från Förintelsen.
 
Det kommer att dröja innan jag ser på Schindlers List igen för man blir lite nere och det blir många tankar. Man tänker på hur många människor som fick lida och man lider då med dem. De fick utså saker som de borde ha fått slippa. De gick igenom saker ingen ska behöva gå igenom, de var riktiga hemskheter, alla tankar går till dem.

Nyårsafton

Kategori: Övriga

Den var också bra och lugn men den vart absolut inte som jag hade tänkt men så blir det ibland. Vissa saker kan strula till sig ibland som jobb men det får man räkna med.
 
Men det är ju klart man reagerar och det kanske inte på det sätt man vill. Jag kanske inte vart på topphumör men hade en trevlig nyårsafton ändå. :)

Julafton

Kategori: Övriga

Här så var julafton lugn och skön hemma hos mina föräldrar. Men tyvärr jobbade min pojkvän och kom hem sent typ 21:30 var klockan. Lite tråkigt, men så kan det vara.
Men det får man räkna med när han jobbar som taxichaufför.
Det var en trevlig och mysig jul ändå trots allt,