netts

Fotboll IK Frej mötte IFK Göteborg

Kategori: Fotboll

I går söndag vid 16:30 så var vi på fotboll på Skytteholms ip i Solna. Det var en spännande och intressant match men det var kallt att stå och titta på den men jag fastnar mer och mer för fotboll.
Det är så mycket roligare att se på live än på tv fast det kan vara intressant på tvn också. :D
 
Matchen mellan Ik Frej - Ifk Göteborg i svenska cupen slutade 1 - 1. Där med gick inte Göteborg vidare. Det slutade oavgjort mot Degerfors. De andra i gruppen vann sina matcher så.
 
Nu får de vänta på att Allsvenskan kommer igång och det gör den någon gång i mars har jag för mig det kan vara april med. Men det får vi se. :D.
 
Jag ångrar mig i alla fall inte att vi gick på fotbollen i går. Trots att det vart kallt. :D

Ishockey Djurgården if - Frölunda

Kategori: Ishockey

tisdagen den 23 februari åkte älsklingen och jag till Hovet för att se Frölunda indians Hc möta Djurgården, men tyvärr även här en förlust.
 
Frölunda orkade inte hålla emot ordentligt så tyvärr förlorade de. Så klart man blev besviken.
 
Djurgården if mot Frölunda hc slutade med 2 - 1.
 
Sen hade vi otur när vi skulle åka hem på kvällen. Lagom vid Söderhalls trafikplats slutar bilen att funka. Generatorn hade brunnit visade det sig sedan. Min pojkvän gissade på att det var den som hade givit upp och det visade sig ju att han hade rätt. :D. Men allt gick bra, vi tog oss upp på parkeringen där på trafikplatsen. Vi fick vänta på bergaren.
 
Var visserligen inte hemma förrän vid halv tolv tjugo i där omkring men ändå. :D

Ishockey Almtuna - Vita hästen

Kategori: Ishockey

Förra måndagen 22/2 så åkte jag och älsklingen till Uppsala för att se på allsvensk hockey. Matchen var mellan Almtuna och vita hästen.
Vi stod så klart i Vita hästens klack. Men tyvärr förlorade hästen mot Almtuna. Även om matchen var spännande och intressant så vart man besviken på att hästen förlorade.
Matchens resultat blev
Almtuna - Vita hästen 3 - 2.

Min födelsedag...

Kategori: Övriga

Ja i går fyllde jag bara 34 år och det känns inte nåt annorlunda. Jag fick lite saker som en pelargonskott med grattiskort till, en liten (vår)eld i en kruka som ser ut som en sko, en orkidé, tio pack strumpor och ett presentkort på kapphal.
 
Jag är nöjd med alltihopa. :). Jag tycker om alltsammans lika mycket så. :D

Författarbesök på Norrtälje stadsbibliotek

Kategori: Evenemang

I går kväll var Erik Eriksson på biblioteket här i Norrtälje och pratade om sin nya bok Spanaren som bytte sida som är den fjärde boken i serien. Han pratade även om sitt författarskap.
 
Han har skrivit ca 40 böcker i vår kommer hans första bok med dikter. Hans första poesibok, lite kul att han provar på det. Han fyller ju ändå 79 år i år.
 
Han är en otroligt bra berättare. Han berättar med sån inlevelse, Jag kan lyssna hur länge som helst på Erik, han har så mycket att berätta och han har mycket erfarenhet. Så mycket intressant att berätta. Jag har hört honom prata nu tre gånger med igår, Jag ledsnar aldrig.
 
Jag är väldigt nöjd med att jag lyssnade på honom igår kväll,.

Har vart sjuk

Kategori: Övriga

Det har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev. Jag har jobbat. Sen har man vart på division 2 hockey.
 
Men i onsdags förra veckan slog förkylningen till men kämpade torsdag och fredag med att jobba. Försökte ta det lugnt och vila i helgen som var men det hjälpte inte. Fick gå hem från jobbet i måndags för jag var för matt fortfarande. Var hemma till igår. Jobbar idag och det har gått bra så här långt.
 
Jag är nästan helt frisk. Jag har mest hosta kvar men den släpper förhoppningsvis snart den också. Så det känns bra.