netts

Mitt jobb.

Kategori: Övriga

Jag jobbar på ett bibliotek där jag stormtrivs. Det finns alltid saker att göra. Det är supertrevligt. Jag läser också en hel del ¨på mina raster.
Jag skulle ha svårt att hitta en annan plats jag skulle trivas på. Att känna mig hemma på med det menar jag att inte vara stressad, känna sig lugn och säker. Trygg. Jo kanske ett ställe till jag vet som skulle funka men annars så kan det bli svårt faktiskt.

Mixtävling i Sundbyberg

Kategori: Bangolf

Jag spelade med min morbror Lars Åke. Av åtta par kom vi trea och fick ett pris. Jag spelade bara DM Mixen jag spelade inte DM individuella på söndagen sen. För jag var fortfarande ganska sliten av medicinen.
 
Min älskling Björn var inte med han skulle jobba natt då så han behövde sova.

Hemmatävling bangolfen

Kategori: Bangolf

Det var tävling på våra hemmabanor i Norrtälje. Både lördag och söndag men jag orkade bara spela två varv på lördagen och vart helt slut. Jag gick på pencilin för halsfluss. Jag hade svårt att prata. Men det var en bra helg ändå. Det vart en bra helg för Bröderna Holgersson.

Crusified Barbara

Kategori: Musik

Första gången jag hörde dem var i melodifestivalen 2010 med låten Heaven or Hell och jag har för mig att jag gillade dem. Sen kom de till Norrtälje och Coustom bike show och hade en spelning, Jag tror att jag hade lite för stora förväntningar så jag vart besviken men även att den ljudanläggning som de hade då var inte alls så där bra.
 
Men när jag såg dem på skogsröjet i Rejmyre så vart det en helt annan upplevelse. Den vart så mycket bättre. De hade så mycket bättre saker. Så jag vart riktigt nöjd. Jag fastnade för dem direkt och deras musik.
Riktigt bra. Jag har efter den spelningen lyssnat igenom alla deras 4:a album och de är riktigt bra. Så jag är nöjd.

Första live match Fotboll

Kategori: Fotboll

Jag har bara sett fotboll på tv och då somnar jag ju bara hela tiden, men så var jag med min pojkvän på en fotbollsmatch mellan IFK Norrköping - AIK och vi stod i klacken. Vilken känsla säger jag bara.
 
Jag har ju aldrig sett fotboll live.
 
Som sagt jag försvann in i matchen. Jag kollade klockan efter ett tag i andra halvlek då stod det 60 min sen efter en stund då jag trodde det bara gått 5 min då stod klockan på tavlan på 78 min så tiden bara försvann.
 
Jag ångrar ingenting. Jag tycker fotboll ska upplevas live. Det är så mycket roligare och intressantare. Nu kanske jag hade tur med att det var en riktigt spännande match. Tros förlust för IFK Norrköping.
 
Det kommer att bli så att jag går på flera fotbollsmatcher för att jag tyckte att det var riktigt roligt, Ska försöka gå på minst en match med det lag jag håller på, vilket är IFK Göteborg.

Skogsröjet i Rejmyre

Kategori: Musik

Jag var på skogsröjet. Jag jobbade som parkeringsvakt. Fick chansen att se några band. Speciellt Crucified Barbara, Deras spelning var riktigt bra. Bättre en första gången som jag såg dem. Men det har väl med mig att göra och så har det även med scenen och ljudutrustningen men jag gillar dem faktiskt. :D.

Det var riktigt kul att se dem faktiskt. Jag vill se dem flera gånger faktiskt, ;D det har jag bestämt mig för faktiskt.