netts

Sträckt lårmuskeln

Kategori:

Suck hur klantig får man vara. Igår på jobbet så var jag på väg ner för en trappa och tittade inte riktigt vad jag satt fötterna så jag halkar till och sätter mig i trappen. Jag satt där nån minut för jag vart lite överraskad och så bar jag ju på några böcker.
 
Reste mig och gick sen vidare neråt. Hade inte så on just då men fick det senare. Jag har sträckt ena lårmuskeln och ont gör det så fort jag går. Så jag är lite smått irriterad på mig själv över hur klantig jag är ibland. :(, Hopplösa jag alltså.
 
Jag hoppas verkligen att det släpper snart. Blir jobbigt annars. :( men det ordnar sig nog med det ocksä.
Ha det bra alla glada. Nu dags för mig att äta lunch. :D-

Division 3 Ishockey: Nik - Mariehamn

Kategori: Ishockey

I Söndags kl: 11:15 var det seriepermiär match i Div. 3 ishockey mellan Norrtälje ik och Mariehamn. Nik krossade Mariehamn och resultatet blev: 9 - 6. Fast ja ni vad ska man säga deras spel kunde ändå har vart bättre. De slarvade på tok för mycket. Vart alldeles för slöa vid vissa tillfällen.
Och sen så undrar man vad domaren tänker med egentligen. Han dömde mest åt ett håll.
Men en okej match annars.
 

Ishockey: Djurgårdens if - Frölunda HC

Kategori: Ishockey

I går onsdag var jag och pojkvännen på hovet och kollade på SHL Matchen mellan Djurgården och Frölunda.  Frölunda krossade Djurgården på hemmaplan med 6 - 0.
 
Frölunda spelade otroligt bra tycker jag. Men det gjorde tyvärr inte Djurgården. Man undrade vad de höll på med. Det var den första Frölunda matchen jag sett live och jag vill se de mer live, det var så mycket roligare. Helt otroligt bra tycker jag.
 
Jag ångar mig inte överhuvudtaget att jag åkte på matchen. Jag är riktigt nöjd. Jag hoppas kunna gå på matchen mellan Brynäs - Frölunda den 15 november. Det är en lördag och de spelar vid 16:00 och dit är det ju inte så jättelångt att åka heller. Jag bara hoppas det skulle funka. Får se vad pojkvännen tycker om det när vi närmar oss den lördagen. Lätt positivt i alla fall när vi pratade om det.
 
Visst funkar det att se hockey på tv. Men den upplevs bäst live. Man önskar att man kunde åka på fler matcher med Frölunda men tyvärr så är det så att det är lite för långt att åka på vissa matcher. :(. Men jag hoppas någon gång kunna åka till Göteborg och se Frölunda live på Scandinavium.
 
Det är en av mina drömmar att kunna göra det. :D. För det vore en rikig upplevelse att se det laget man håller på, på hemmaplan.

Saknaden av farmor.

Kategori:

Jag känner mig inte på topp.  Bidragande orsaken är saknaden efter min farmor. Att hon gick bort 17 juni i år. Det har ju bara gått 4 månader ca. Jo visst hon var 90 år gammal men hon var ändå min farmor som betydde så mycket för mig. Hon var den ända jag hade kvar av den genrationen när det gäller mormor/morfar och farnor/farfar.
 
Förstår inte varför det ska göra så ont fortfarande av saknaden av min farmor. Jag vill ha henne här. Det känns så jobbigt. Det blir bara tydligare och tydligare. Bland annat farmors lägenhet är såld och nycklarna överlämnades i fredags till den nya ägaren.

Division 3: NIK - SK Iron

Kategori: Ishockey

Ja vad ska man säha. Matchen startade bra. Nik spelade bra och gjorde 3 mål i första perioden. Men sen i andra och tredje spelade de Uselt. Passningarna satt inte. De var överallt. Fanns inte där för målvkten. De var helt hopplösa.
 
Till råga på allt så spelade Iron fullt. Och dommaren missade flera utvisningar på båda lagen. Det var rena rama katastorfen på isen i kväll. Sista träningsmatchen. Dubbelt suck säger jag bara. :(
 
Kvällens match: NIK - SK IRON 3 - 8!
Kommande söndag möter de Mariehamn och då hoppas jag de kan spela åtminstonde. :(!

Bok dagen i lördags

Kategori: Evenemang

I lördags den 11 oktober 2014 var det Bok dagen på Norrtälje Stadsbibliotek. Det var rätt så lyckat.
 
Erik Eriksson var där och pratade om stamning och ordets betydelse. 
 
 Sen var också John Ajvide Lindqvist där han med och pratade en del om sin nya bok Himmelstrand bland annat och att den var första delen av tre.
 
Ska försöka ta och läsa den bland annat. :D.
 
Sen under dagen var det debatt, ungdomar som skrivit noveller, sagostund för de små bland annat. Fast jag och min kille var inte kvar hela tiden. Vi gick efter Ajvide var klar nästan direkt. :) Fixade bara autograf av Ajvide i böckerna jag köpte. :D

En jobbvecka till ända!!

Kategori:

Det har gått fort den här veckan. Har haft att göra. Det har ju vart bra det att man har haft att göra! är bara lite seg men det är ju inte så konstig egentligen.:D.. Fast är nöjd. Har ju hunnit med det jag ska ju så det är ju bara toppen.
 
I morgon är det Bok dagen på Norrtälje stadsbibliotek. Får se hur det går. Ska inte jobba men ska dit och kolla och lyssna på några författare. Erik Eriksson och John Ajvide Lindqvist. Det ska bli kul och intressant. :D. Jag tycker det i alla fall.
 
Annars blir det lugnt i helgen. Har inget annat planerat i helgen. Men det är skönt det också. :D.
 

Allsvenskan: Aik - Vita Hästen

Kategori: Ishockey

Jag och älsklingen var på Hovet i går och kollade på Aik - Vita hästen där resultatet blev 3 - 2. Det var en okej match, fast man hade hoppats på ett mycket bättre resultat.
Det negativa med Hovet vart att det var höga trappsteg och brant. Hade svårt med att stå kändes som man skulle falla. Fast det var tur man kunde sitta ner så fick ju göra det i stället.

Satt visserligen en bit från isen men då såg man pucken i alla fall hela tiden och det var ju positivt det i alla fall. :D.
 
Som sagt jag har fastnat för ishockeyn och det är roligare att se live än på tv. Men det är bra att det sänds på tv för det är inte alltid man kan gå på matchen. För ibland blir det ju förlångt att åka.