netts

Julafton

Kategori:

Det var en lugn och trevlig julafton med föräldrarna, morbror, farbror och självklart älsklingen, tog det lugnt, åt god mat, såg på Kalle Anka och hans vänner och öppnade julklappar.
 
Skönt med en lugn jul. Den borde vara så för alla.

Bowling och god mat.

Kategori:

Den 14 december var jag med kollegorna till Marios dinner någonting i sthlm. Den ligger på Kungsgatan mitt emot panduros butik.

Först bowlade vi i en timmes tid och det var jättekul. Sen så gick vi upp en trappa till och åt middag som var supergod, sen var det supertrevligt sällskap också. Det var så trevligt.
 
Var hemma vid ett tiden på natten. Blev hämtad av älsklingen.

Söndag 7 dec: Nik - Sk iron

Kategori: Ishockey

Först då var man på julmarknaden i Norrtälje och gick en sväng. Mycket trevligt var det.
 
Sen var det dags för divsion tre ishockey mellan Nik och Sk iron. Trevligt och kul. Lite slarvfel av NIk som vanligt men de vann i alla fall och det var mycket bra. De är klara för alltrean.. resultatet av matchen i söndags var: NIK - SK iron vart 3 - 2.
 
Ska på match i kväll 19:30 spelar Nik mot Järfälla. :D får se hur det går då.. :D

Fredag 5 dec: Södertälje - vita hästen

Kategori: Ishockey

I fredags var jag och killen på allsvensk ishockey. Matchen var mellan Södertälje - Vita hästen. Vi höll på hästen men tyvärr så förlorade vita hästen. Det var riktigt tråkigt.
Fast jag tycker att de kämpade på bra, matchen var bra och spännande trots allt. Fast resultatet blev ju så här:
Södertälje - Vita hästen 5 -1

Lördag 29/11: EBBA GOLD

Kategori: Musik

Ja i lördags så var jag och älsklingen och vänner till oss Majssan och Henrik med in till STHLM. Till Puben och resturangen Harry B. James. Där hade vi beställt bord.
 
Vi åt mat och satt och prata och så. Sen vid midnatt så kom EBBA Gold på scen för att spela. De spelar Ebba Grön, imperiet och Thåström. Jag gillar dem. De är hårdrock. Jag rekomenderar dem till er som lyssnar på de jag räknade upp.
 
Detta var tredje gången jag såg/hörde dem. Lika bra varje gång tycker jag. :D
 
Så jag är riktigt nöjd med helgen som sagt, En lyckad lördag med älsklingen, vänner och god mat. :D

Fredag 28/11: Rum Diet

Kategori: Musik

Älsklingen och jag var ner till pub hörnet och lyssnade på Rum Diet. Det vart en trevlig kväll, Det vart ingen cider eller öl men det behöver det ju inte vara varenda gång. Kan ju bli trevligt ändå. :D.
 
Rum diet spelar irländskt bland annat. De är riktigt bra. Tycker jag och älsklingen.