netts

Ishockey: NIK - Rimbo IF

Kategori:

Jag har vart på hockey i kväll. På sportcentrum (Contigahallen) här i Norrtälje och såg Norrtälje Ik och Rimbo IF spelade. De var tuff match. Många utvisningar för Rimbo. Det var ett derby, Men ändå vinner Rimbo med 6 - 5.

Lördagen:

Kategori: Övriga

Vaknade vid niotiden. Ville bara ligga kvar och inte gå upp. Men vart tvungen till slut. Vart trött hela dagen. Har vart in till stan en sväng idag igen. Annars vart lugnt, Såg från halva andra perioden av ishockey matchen mellan Sverige Finland. Där matchen sluta 1 -3. Finland vann med två mål.

Sverige har vart dåliga. Förlorat sina matcher och hamnade sist. Ja de måste verkligen skärpa sig i matcher framöver.

Juniorerna de svenska vann över Finska juniorerna idag med 5 - 2. de var betyligt bättre idag. Får se hur det går för dem mot Ryssland. Man får hoppas på det bästa att de vinner mot dem också.

Jag har nu sett på filmen Da Vinci koden. Vars bok är skriven av Dan Brown. Jag har läst boken, Jag har sett film några gånger. Både boken och filmen är bra..

Jag har inget mer att säga just nu. Det var vad jag hade att berätta idag. :)

Fredagen

Kategori: Övriga

Har vart på apoteket en sväng och fixade lite recept. Sen åt lunch på resturang Lanternan. Sen har jag vart hemma en sväng och fick lite städat. Har mer att städa men fick undan det värsta. Sen träffade jag vänner och det var trevligt. Det var ett tag sedan och det var kul bara att få komma ut lite hemifrån. Trevligt att träffa Majzzan och Eva.

Nu ikväll har jag sett på tv. Det har vart lugnt. Är trött. Det kanske är dax att gå och lägga sig då kanske. Kanske släpper lite i magen då om man sover. Får se vad lördagen har att ge. Hoppas den blir lika bra som idag. Vi får se vad den har att ge. :)