netts

Begravning..

Kategori: Begravning

I fredags den 13 januari var jag på begravning. Han hette Lasse Räsänen och han var pappa till tre kusiner till mig. Han lämnade oss tyvärr alldeles förtidigt.

Men det var en jätte fin begravning.

Norrköping

Kategori: Resor

Fredag till söndagen den 6 - 8 Januari var jag hos vänner i Norrköping. Var på Hockey på fredag. Åkte tidigti på morgonen dit. På lördagen skulle vi till ett ställe Coletta fabrik de hade en butik där de säljer godis billgit men det var stängt för renovering. Så vi åkte till Ikea i stället och gick där. Sen åkte vi till Ingelsta och åt mat och sen till mediamarkt. Sen hem. På kvällen spelade vi Bowling på Wii och sen sjöng lite på singstar på playstation 2. Drack vin och hade trevligt. Det vart en bra dag. På söndagen var det bara packa ihop sakerna och allt. Sen vid tre åkte jag hem med bussen..

Det var en toppen helg. Ville inte alls åka hem hade gärnat stannat kvar där ett tag till men kunde det tyvärr inte.

Ikea och annat..

Kategori: Övriga

I går åkte jag ju med bussen till Norrköping till kompisar.

Idag har vi vart till Ikea en sväng, ligger vid Linköping inte så långt, Vart ändrade planer så vi åkte till Ikea istället. Det var mycket folk där. Hittade värmeljus med vanilj doft. Gillar vaniljdoften.. Hittade även svarta servetter och så köpte jag batterier där.

Sen var vi till Ingelsta köpcentrum en sväng.
Åt mat på ett ställe där och så köpte jag chia Latte, det är te med kryddor. det var gott

Hockey

Kategori: Ishockey

Jag åkte till Norrköping i morse från Stockholms Cityterminal med Swebus. Den gick klockan 08:15 och jag var i Norrköping vid 10:30. Var på Max ocj åt en hamburgare och sen var vi och handla sen hem och gjorde sig redo för matchen.

Vita hästen - vimmerby 5 - 4:
Matchen började kl 16:00 men var där redan 15:20. Var där med ett par vänner och tycker att matchen var spännande och intressant. Vita hästen var hemmalaget. De spelade i Himmelstalundshallen. Matchen var klar runt 18:15 ca.

Detta var andra ishockey matchen jag vart på i hela mitt liv. Jag har fastnat för denna sport. Tycker det är kul att gå att se live. 

Det finns ett lag som jag skulle vilja se live, det är Frölunda Indianans. Spelar ingen roll vilket lag de möter men skulle vara kul att se dem live. :)

Jag har fastnat för hockey. Lite ovanligt kanske när det gäller mig kanske.. :). Men men jag tycker att hockey är roligare än fotboll.

Jag håller ju på FRÖLUNDA INDIANS :D

Välkomna till min bloggg!!

Kategori: Övriga

Hejsan!
Jag kommer att här skriva lite om vad som händer i mitt liv. Kanske inte precis allt men mest lite allmänt. Jag provade förut men tog bort den bloggen för hade ej tid och så kände att jag tar bort den. Startar en ny sen när jag kände att det var dax att prova igen..